gifted jang

Змагання «Кубок STIHL 2019» у парку «Молодіжний» 22 червня

22 червня 2019 року о 10:00 у парку «Молодіжний» міста Хмельницький, за підтримки Міського голови та Міської ради міста Хмельницький та Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства відбудуться спортивні змагання серед вальників лісу за «Кубок STIHL 2019»! Розважальна програма від гуртів «Мотор'ролла», «Stanza», «The Sixsters» та скрипалька Майя Оніщук. Веселий настрій забезпечуватимуть ведучі заходу - команда Ліги сміху «Отдыхаем вместе». <br><br>https://www.facebook.com/events/366474670672904/ <br>

<p>22 червня 2019 року о 10:00 у парку «Молодіжний» міста Хмельницький, за підтримки Міського голови та Міської ради міста Хмельницький та Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства ідбудуться спортивні змагання серед вальників лісу за «Кубок STIHL 2019»!</p> <p>Запрошуємо Вас відвідати це вражаюче спортивно-технічне шоу та провести цей день разом із нами.</p> <p>На Вас чекає:</p> <p>§  знайомство з популярним у багатьох країнах світу та напрочуд видовищним видом спорту;</p> <p>§  захоплююча подих техніка  роботи з деревиною з елементами шоу за участю професійних вальників з України, Румунії, Угорщини, Польщі та Білорусії;</p> <p>§  показові змагання у чотирьох  дисциплінах:  «Підготовка бензопили до роботи», «Розкряжування циліндричних колод комбінованим різом», «Розкряжування циліндричної колоди на точність», «Обрізання сучків»;</p> <p>§  цікаві конкурси та вікторини для всіх бажаючих зі спеціальними призами від компанії STIHL;</p> <p>§  веселий настрій забезпечуватимуть ведучі заходу - команда Ліги сміху «Отдыхаем вместе». Розважальна програма від гуртів «Мотор'ролла», «Stanza», «The Sixsters» та скрипалька Майя Оніщук;</p> <p>демонстраційний майданчик із останніми новинками садової техніки STIHL для тест-драйву; <br />§  найменших відвідувачів чекатимуть цікаві розваги у дитячому куточку із малюванням, катанням на тракторцях, футболом повітродувками, іграми та подарунками.</p> <p>Змагання серед вальників лісу на Кубок STIHL– традиція, започаткована в Україні компанією ТОВ АНДРЕАС ШТІЛЬ у 2011 році з метою популяризації праці звалювальника, знайомства з цікавими та відомими у всьому світі змаганнями серед звалювальників лісу. Цього року проводиться вп’яте. Кожна з вправ оцінюється за суворо регламентованими правилами затвердженими Міжнародною асоціацією чемпіонатів серед лісорубів. Всі дисципліни змагань базуються на реальних операціях, що виконуються сучасними лісорубами щодня. Запрошені команди складаються з дилерів ТОВ «Андреас Штіль» та запрошених ними звалювальників з усіх куточків України, а також спеціально запрошені гості – команди з Польщі, Румунії, Угорщини, Білорусії.</p> <p>Переможці нагороджуються цінними призами.</p> <p>Кубок STIHL 2018: https://youtu.be/mzTdVWDYEDI</p>

gifted jang

Украина